Er du struktureret, initiativrig og knivskarp til at koordinere?

Vendor Network Coordinator (Studentermedhjælper)

Sonic Minds er i rivende udvikling, og vi søger nu en studentermedhjælper til at indgå som vores Vendor Network Coordinator i teamet på vores kontor i København.

Du vil komme til at have ansvar for at koordinere og vækste vores netværk af samarbejdspartnere fra hele verden, bestående af musikere, lyddesignere, komponister og lydstudier, som hjælper os med at producere lyd og musik til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

  • Sortere i nye henvendelser og vurdere ansøgninger
  • Tilsende materiale og kontrakter til nye partnere
  • Planlægning, kommunikation og koordinering med eksisterende netværk
  • Researche og finde nye mulige samarbejdspartnere
  • Administrative opgaver relateret til ovenstående opgaver

 

Hvem er du?

Vi leder efter en initiativrig, serviceorienteret og kommunikativ stærk person, som trives i et miljø, hvor man siger sin mening, eksekverer og tager ansvar. Du skal være knivskarp til at koordinere, arbejde struktureret og selvstændigt, samt ikke være bange for at tage hånd om administrative opgaver. Det vil bestemt også være et plus hvis du har et lille sælgergen gemt i dig.

Det er et krav at du taler dansk og kan kommunikere på et højt niveau i både skriftlig og mundtligt engelsk, idet mange af vores partnere er udenlandske.

Vi har ingen krav til uddannelsesretning, men vi ser gerne at du har minimum 2 år tilbage af studiet.

 

Hvad tilbyder vi?

Sonic Minds er et bureau, som skaber lydstrategi, musik og lyddesign til brands over hele verden. Hos os er der højt til loftet, tonsvis af kreativitet og stærk faglig sparring med rig mulighed for personlig udvikling. Du vil arbejde tæt sammen med hele teamet på vores kontor på Amager, som indeholder en stor portion godt humør og en kæmpe passion for musik og lyd.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret hører vi rigtig gerne fra dig. Fortæl os gerne lidt om dig selv og hvorfor du er den helt rigtige person til at indgå i vores team. For ydeligere information eller spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte Amalie Bernhoft – amalie@sonicminds.dk.

Stillingen er timelønnet med en arbejdstid på ca. 15 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og eksamensperioder, og du har ligeledes mulighed for at arbejde hjemmefra.

 

Ansøgningsfrist 30. juni.
Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

Se din ansøgning her

Ansøg her